Wij helpen graag!

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Wij helpen je graag. Hieronder staan de meest gestelde vragen. Wellicht beantwoorden die al jouw vraag. Toch niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Belangrijk!

Alle games in de SteamDeals zijn geschikt voor Windows maar sommige game ontwikkelers hebben ook een OSX (mac) of Linux versie van hun game. Als deze aanwezig is dan zit kan je de code’s ook gebruiken voor Linux of OSx (mac).

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Als je jouw bestelling hebt betaald en is voltooid dan ontvang je binnen 6 uur jouw Steam game codes via een email.

Hoe kan ik betalen?

Wij bieden 3 verschillende manieren aan dit zijn iDeal, Paypal (Met toeslag) en Bankoverschrijving. WIl je snel genieten van jouw SteamBox? Dan raden wij het aan om te betalen via iDeal of Paypal.

Bestelling retourneren?

Als de Steam codes zijn geleverd. Kan je geen retour meer aanmaken voor je bestelling. Zijn de codes nog niet geleverd? Neem dan contact met ons op.

Waar vul ik de codes in?

Als je een bestelling hebt geplaats bij ons dan ontvang je een email met Steam codes. Deze codes kun je invoeren bij je Steam account en dan wordt het spel geactiveerd en kun je deze downloaden en installeren.

Is er kans op een dubbele game?

Omdat de games random uitgegeven worden is er een kans dat jij het spel wat in de SteamDeal zit al in je bibliotheek hebt! Dit is natuurlijk iets minder voor jou, maar gelukkig kun je de code nog wel bijvoorbeeld afgeven aan iemand. Het is niet mogelijk om deze code om te ruilen.